KUSH JEMI

Kur ju nevojitet instalimi më i mirë i sigurisë

Rojet e sigurisë që ne kemi janë ekspertë në të menduarit në mënyrë aktive dhe parandalimin e rreziqeve të padëshiruara. Me një roje private sigurie, gjithmonë do të ndiheni të sigurt duke ditur se dikush me përvojë ka në mendje interesat tuaja më të mira. Merrni ndihmë nga një profesionist i kujdesshëm dhe me njohuri. Na tregoni se çfarë mund të bëjmë për ta bërë jetën tuaj më të lehtë dhe të sigurt.
img1

VIDEO SURVEJIM

I Besueshëm dhe I Provuar

Bazuar nga klientët tanë, shërbimet tona të survejimit me kamera rezultojnë të suksesshme dhe me efikasitet në çdo moment.
img3

TEKNOLOGJI BASHKËKOHORE

Çmime të Përballueshme

Agjensia jonë ofron çmime të përballueshme me një shërbim profesional ku çdo klient mund të marrë shërbimin që i është nevojitur prej kohësh.

img2

SIGURI PROFESIONALE

Staf Ekspertësh

Përgatitja dhe trajnimi i stafit tonë të përbërë nga ekspertë profesionistë është ajo çfarë na dallon nga kompanitë e tjera të sigurisë.
img4

SISTEMI JONË I SIGURISË

Mbështetje 24/7/365

Ne ofrojmë teknologjinë më të mirë të pajisjeve dhe stafi ynë është në dispozicion 24/7 në njoftimin e klientëve.
0 +
Subjekte dhe individ te mbeshtetur nga sherbimi yne i sigurise 24/7
0 +
Vite eksperiencë me një staf ekspertësh në të gjitha fushat e sigurisë private
1-2
2-2
Fire security equipment and blueprint on a table. Good for security servise engeniering company site or advertising

ÇFARË NE OFROJMË

ZGJIDHJET & SHERBIMET TONA

Ideal Security krenohet me shfaqjen e vlerësimeve të paanshme mbi kënaqësinë e përdoruesve në vlerësimet dhe raportet tona.

Ideal Security ofron sigurinë kudo që ju nevojitet me
lehtësinë dhe efikasitetin që ju meritoni. Duke qënë se çdo klient
ka kërkesa unike, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të ruajtjes në
funksion për të siguruar mbrojtje gjithëpërfshirëse.

SISTEM CCTV

Kompania Ideal Security e cila operon në të gjitha fushat e sigurisë u vendos dhe u angazhua në mirëmbajtjen e sistemeve të mbikëqyrjes CCTV me madhësi të ndryshme.

SISTEM ALARMI

Ideal Security ka sistemin më të besueshëm, gjithëpërfshirës dhe të lehtë për t’u përdorur në shtëpi.

SISTEM GPS

Ne do t’ju sigurojmë një koordinator të Sigurisë i cili është në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

SHËRBIM TRUPROJË

Shërbimi i Ideal Security ofron ekspertizën që mund t’i besoni me truproja të stërvitur nga ekspertë.

Detektivë Privat

Në Ideal Security detektivët tanë privatë janë të njohur për të qenë gjithëpërfshirës, preciz dhe të përqendruar.

Siguria Fizike

Sigurimi fizik i Ideal Security është i përbërë nga profesionistë të armatosur dhe të paarmatosur që janë të punësuar si kontraktorë privatë.

MERR KONSULTË FALAS

EKSPERTET TANË

borDI DREJTUES

Si Të Na gjeni

Kontakt Info