Rreth Nesh

4
VIZIONI & MISIONI YNË

E para dhe më e rëndësishmja, ne sillemi me integritet absolut në gjithçka që bëjmë, gjithmonë.

Misioni ynë është të sigurojmë mbrojtje dhe siguri për klientët tanë përmes një shërbimi të porositur,përshtatur nevojave tuaja specifike. Në fund të fundit siguria e stafit, klientit, mjediseve, pasurive dhe publikut të gjerë është përparësia jonë më e lartë.
5-1
FILOZOFIA JONË

Ne kemi ekspertizë, infrastrukturë dhe kapacitet për të trajtuar nevojat tuaja të sigurisë.

Për të arritur qëllimet tona, ne kemi bashkuar ekspertizën tonë në siguri me traditën e shërbimit të klientit me cilësi të lartë. Objektivi ynë integral është adresimi i problemeve të klientëve tanë duke përmbushur nevojat dhe vlerat e tyre me kombinimin tonë të përvojës, shërbimit të klientit dhe përgjigjes në kohë.

2-2-670x500

ME MË SHUMË SE DY VITE EKSPERIENCË

NE OFROJMË ZGJIDHJET MË CILESORE ME ÇMIMET MË TË MIRA

Nese po kerkoni burimet e duhura per te rritur sigurine profesionale ne ambjentet e pronave tuaja, jeni te mirepritur te na telefononi. Jemi me shume se te lumtur tju japim zgjidhje problemeve tuaja te sigurise. Paketat tona jane krijuar ne menyre qe te merrni sherbim sa me efikas me cmime sa me te lira.

Siguri e Pa-Krahasueshme

Me më shumë se 2 vite eksperіеnсе, ne ju garantojmë që siguria juaj është prioriteti ynë kryesor, duke ju ofruar sistem sigurie të sofistikuar për të gjithë klientët tanë .

Të Besueshëm dhe të Përkushtuar

Përveç se jemi të përkushtuar për mbrojtjen edhe sigurinë e jetës dhe pronës suaj, ne gjithashtu kemi rekrutuar staf me eksperiencë cilësi e cila na bën ne një ndër kompanitë më të besueshme të sigurimit.

Siguri e Garantuar

Stafi

-: Stafi i Ideal Security eshte i kualifikuar dhe ne gatishmeri te implementoj sisteme sigurie ne pronen tuaj