Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram

Rreth Sistemeve te Alarmit

Arritja e qetësisë shpirtërore për shtëpinë tuaj nuk duhet të jetë e kushtueshme ose e komplikuar. Sistemet tradicionale të sigurisë në shtëpi shpesh kërkojnë kontrata të gjata dhe instalim të shtrenjtë profesional, por me shumicën e versioneve inteligjente mund t’i instaloni vetë dhe të paguani për një plan monitorimi vetëm kur ta dëshironi. D007 ka sistemin më të besueshëm, gjithëpërfshirës dhe të lehtë për t’u përdorur në shtëpi për sigurinë që kemi testuar dhe përfshin mundësinë e përdorimit të monitorimit profesional pa ju bllokuar në kontratë.

Merrni ndihmë, në kohë reale

Telefononi autoritetet lokale në bazë të rrethanave tuaja. Ose le ta trajtojmë ne atë për ju me një monitorim profesional prej 24/7.

Kontrolloni se çfarë po ndodh

Kontrolloni duke na kontaktuar në faqen tone të internetit për të verifikuar nëse është thjesht një anëtar i familjes që vjen në shtëpi më herët apo diçka më serioze.

Njoftim ne telefon ne rast alarmi

Ju do të merrni njoftime ne smartfonin tuaj ne rast se do të ndizet një sensor kontakti, nje detektor lëvizjeje ose nje paisje tjeter e sistemit tuaj të alarmit.