Share:

Rreth Truprojës

Nëse jeni VIP, drejtues, njeri i famshëm, reper, artist, politikan, bankier ose thjesht kërkoni mbrojtje personale dhe po kërkoni të punësoni një truprojë, shërbimi i Ideal Security ofron ekspertizën që mund t’i besoni. Disa nga të pasurit dhe të famshmit në Shqipëri dhe jo vetëm u besojnë truprojeve tona për t’i mbajtur ata të sigurt. Për më tepër, ne jemi ekspertë të trajnuar në sigurinë private, duke qenë në gjendje të rekrutojmë staf për sigurinë e xhirimeve të filmave, transport privat VIP, siguri private për drejtuesit dhe personazhet e famshëm, dhe madje edhe shërbime personale në formën e portierit që kërkojnë operacione diskrete nga profesionistë të trajnuar.

Mbrojtja e Njerëzve të Famshëm

Për klientët tanë të famshëm, ne ofrojmë agjentë të njohur me kulturën e komunitetit të argëtimit.

Sigurimi i pasurisë

Mbrojtja e Sigurimit tonë të Pasurive sjell paqen e mendjes për ju dhe familjen tuaj përmes agjentëve tanë shumë të trajnuar dhe profesionistë.

Plane të personalizuara

Ne përgatisim një plan sigurie për të përmbushur nevojat tuaja specifike për çdo ngjarje, duke i kushtuar vëmendje çdo detaji.