Telefono : +355 69 205 3007

Rr. Kavajes, Condor Center, K 3, Tirana

Share:

Rreth CCTV

Mbikëqyrja e Televizionit të Qarkut të Mbyllur (CCTV) është një mjet i rëndësishëm për të monitoruar me sukses mjediset dhe për të parandaluar krimin. Një numër i madh i bizneseve dhe agjencive qeveritare përdorin CCTV (Mbikëqyrjen e Televizionit të Qarkut të Mbyllur) për të monitoruar dhe mbledhur prova video / audio.
Kompania Ideal Security e cila operon në të gjitha fushat e sigurisë u vendos dhe u angazhua në mirëmbajtjen e sistemeve të mbikëqyrjes CCTV me madhësi mesatare deri në ndërmarrje të përbëra nga qindra kamera. Ne vendosëm një sistem mbikëqyrjeje që lejon klientët tanë të monitorojnë vendndodhje të shumta nga një Qendër e vetme e Operacioneve të Sigurisë (SOC).
Inxhinierët tanë kanë njohuritë dhe përvojën e nevojshme në terren për të hartuar dhe zbatuar sistemin që do të plotësojë nevojat dhe buxhetin tuaj duke ju dhënë fleksibilitet për tu zgjeruar ndërsa biznesi juaj rritet.

Vëzhgoni nga afër gjërat që vlerësoni më shumë

Kamerat e sigurisë së agjencisë Ideal Security do të mbikqyrin gjërat që vlerësoni më shumë me një orar monitorimi prej 24/7. Familja dhe pasuria juaj do të jenë të sigurta dhe të mbrojtura gjatë gjithë kohës. Ne ofrojmë sistemet më të fundit të sigurisë me një çmim me kosto efektive.

Merrni video të drejtpërdrejta të shtëpisë tuaj në çdo kohë që dëshironi

Përmes shfletuesit tuaj në internet, ju mund të kontrolloni shtëpinë tuaj në çdo kohë të ditës. Rrëshqitni nga një kamera në tjetrën për të parë pjesë të ndryshme të shtëpisë tuaj.

Kontrollo nga telefoni

Një nga përfitimet kryesore të videos IP është se nuk jeni i kufizuar në shikimin e sistemit tuaj të mbikëqyrjes së videove në distancë nga vendi ku ju ndodheni.