Share:

Rreth Detektivit Privat

Në Ideal Security, ne kemi evoluar, duke u transformuar në një agjenci sigurie profesionale, të afrueshme dhe inteligjente. Detektivët tanë privatë janë të njohur për të qenë gjithëpërfshirës, preciz dhe të përqendruar. Eksperienca jonë prej vitesh duke punuar me një varg klientësh do të thotë që ne jemi të vetëdijshëm se sa i rëndësishëm është shërbimi i mirë për klientët kur kryejmë një hetim privat.

Mbikqyrje e bashkëshortit/es tuaj mashtrues

Nëse dyshoni se ai që doni po mashtron dhe doni të dini të vërtetën, mund të mbështeteni te Ideal Security për ta gjetur atë. Ne ofrojmë zgjidhje diskrete por efektive për t'ju ndihmuar të merrni përgjigjet që ju nevojiten.

Gjetja e adoleshentëve të arratisur

Shërbimet tona private të dedektivëve do t'ju ndihmojnë të zbuloni se çfarë ka ndodhur duke bërë të mundur ribashkimin e familjes tuaj.

Informacioni i Kontrollit të Historikut të së Shkuarës së Dedektivit

Mundesohet një kontroll i historisë kriminale për një hetues privat dhe licencë roje sigurie në Shqipëri në përputhje me ligjin e Kompanive të Sigurimit. Informacioni i paraqitur me këtë aplikacion dhe vetë raporti i historisë penale është konfidencial.